2017-2018 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ GİRİŞ SINAVI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

2017-2018 BAHAR YARIYILINDA KAYIT İÇİN GEREKLİ DUYURU
1- Kayıt yaptıracak öğrenciler Ales, Mezuniyet belgesi, Transkript ve Yabancı dil belgesi, Erkek öğrenciler için Askerlik durum belgesi, (Doktora için Yüksek lisans mezuniyet belgesi ve Transkript) “Aslı Gibidir” onaylı suretini enstitüye verecektir.(Aslını getirdiği takdirde aslı gibidir onayı enstitüde yapılacaktır.)
2- Vesikalık 2 adet fotoğraf
3- Yabancı uyruklu öğrenciler Pasaport, Denklik belgesi ve 70 puan ve üzeri TOMER dil belgesini ibraz edecektir.
4- Asıl kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları 29 Ocak - 02 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. ( Süresi içinde kayıt yaptırmayan öğrenciler kayıt hakkını kaybeder)
5- 02 Şubat Cuma günü Asıl kazanan öğrencilerden kayıt yaptırmayanların yerine YEDEK’ten kayıt hakkı kazananların listesi ilan edilecektir.
6- I. Grup Yedek’ten kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları 05.06 Şubat 2018 tarihinde yapılacaktır.
7- II Grup Yedek’ten kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları 08 - 09 Şubat 2018 tarihlerinde yapılacaktır.
Not : Kayıt yukarıda istenen belgelerle Enstitümüz öğrenci işleri bürosunda şahsen yapılacaktır.

LİSANSÜSTÜ GİRİŞ SINAVI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ